Nederland service-aanpak

 

Onze service-aanpak in Nederland bestaat uit drie kerncomponenten.

  1. Uiterst efficiënte inzet van diensten waar en wanneer dat nodig is

  2. Uitgebreide technische expertise voor zowel hardware als software

  3. Persoonlijke interactie met eigen ondersteuningsteams

Ons bedrijfsmodel garandeert operationeel succes voor uw organisatie.

 

 

Projectbeeher

HUB Parking Technology heeft bewezen ervaring in het op de rails houden van de meest eenvoudige tot de meest complexe projecten door middel van ons projectmanagementproces. Ons projectteam bestaat uit zeer deskundige en ervaren medewerkers, die elk uitgebreide ervaring hebben met de installatie van parkeersystemen.

Ons projectteam heeft onder andere ervaring met het installeren van systemen voor toegangscontrole, inkomstencontrole en grondtransport op luchthavens, openbare/particuliere gemeenten, ziekenhuizen, sportlocaties en de onderwijssector.

projectbeheer op maat van uw installaties

Service en storing melden

Vanuit ons magazijn en productiefaciliteit in Doetinchem zijn altijd alle standaard onderdelen op voorraad en dus ook per direct leverbaar. Verder is onze uitgebreide service landelijk dekkend en 24/7 beschikbaar voor calamiteiten. Wij staan ook klaar voor onderhoud en service aan producten van andere merken.

 

Normale kantooruren: Maandag t/m vrijdag, 8.00 uur – 17.00 uur)

Telefoon: 0314-369911

 

Service na kantooruren/noodgevallen 24/7, 365 dagen/jaar

Telefoon: 0314-369911

 

Voor de afhandeling van uw storing hanteren wij drie categorieën:

  • Standaard: werkzaamheden worden ingepland op route. Afhankelijk van uw locatie worden deze werkzaamheden binnen 2 werkdagen uitgevoerd
  • Spoed binnen kantooruren: uitvoering en afronding van de werkzaamheden vindt plaats op het snelst mogelijke moment binnen kantooruren (onze kantooruren zijn van 08.00 - 17.00 uur)
  • Spoed buiten kantooruren: monteur gaat direct rijden, uitvoering en afronding van de werkzaamheden vindt plaats op het snelst mogelijke moment buiten kantooruren

Het tarief voor de verschillende categorieën is afhankelijk van uw onderhoudscontract.

Preventief onderhoud

Maximaliseer de levensduur van uw parkeer- en inkomstencontroleapparatuur door middel van ons regelmatig geplande preventieve onderhoudsplan voor uw organisatie. Deze aanpak is zorgvuldig geëvalueerd gedurende jaren van apparatuur ondersteuning en heeft een positieve invloed op de duurzame werking van de apparatuur.
Vraag eens van onze service medewerkers naar de onderhoudscontracten en aantrekkelijke tarieven.

preventief onderhoud wordt uitgevoerd met HUB-technici en servicepark